diumenge, 21 de març del 2021

Manresa, Coll de Generes, St. Esteve de Vilarrasa, Riera de Mura, Manresa

 Itinerari amb BTT de aproximadament uns 22km que va per el riu Llobregat i la Riera de Mura.

Te el seu inici al barri de Cal Gravat de Manresa, i va a la rotonda de prop dels Mossos d'Esquadra, i passa per el seu darrera, per anar a travessar la autovia per un pas soterrani i girar a l'esquerra per anar a trobar la carretera de Manresa. Viladordis.

Passa a l'altra costat per el pas de vianants, i gire a la dreta per agafar la pista mes avall que travessa els camps de conreu de El Grau , per passar per el pont de sobre l'autopista.

Gire a la dreta per la pista, que pren una forta baixada fins a trobar-ne  un altre que l'agafem direcció S. per anar a trobar uns metres mes avall, el riu Llobregat.

Girem direcció N. anant per el voral dret del riu, fins a trobar la pista a la dreta, que travessa el riu i que ens portara després d'una llarga pujada, al coll de les Generes.

Una vegada al coll, prenem direcció N durant un rato, fins a trobar una pista en una corba molt tancada a la dreta, que pren baixada i que ens deixarà a la carretera i giran a la dreta tindrem a pocs metres l'Ermita de St. Esteve de Vilarrasa.

Agafem direcció S per el voral dret de la riera de Roquefort, per mes endavant seguir per la Riera de Mura, les Tines del Pla de Genere i las Set Tines, on passem a l'altra costat del Riu Llobregat, i girem a l'esquerra per pujar fins a Viladordis, sense entrar-hi, ja que seguim recte per travessar per El Grau i anar a buscar la carretera de Manresa Viladordis seguin el camí fet d'anada.

quant es passa per el pas soterrani de l'autovia, aquesta vegada girem a la dreta, passant per dabant dels fasfot del Viena i El Farolillo i quant estem dabant del supermercat Carrefour girem a l'esquerra, on trobem la gran rotonda i que sols ens queda girar a la dreta per anar al lloc de sortida.

TRACk aplicació BERGFEX



Séquia



Riu Llobregat


Coll de les Generes


Cova 

St. Esteve de Vilarrasa



Riera de Mura


Tina

Riera de Mura


Pla de les Generes

El Grau




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada