dissabte, 13 de març del 2021

Manresa, el Llobregat Mas Rubiralta Riera de Mura

 Recorregut que surt de Cal Trebat de Manresa, travessa els camps de Conreu de Viladordis i passa a l'altra costat de l'autopista per sobre un pont.

S'endinsa al bosc per mes avall, sortir a la carretera que va a Pont de Vilomara, que deixem a la rotonda d'entrada al poble, per baixar al voral esquerra del riu Llobregat.

Seguim per aquest voral fins arribar al camí amb la placa de prohibit el pas camí particular, passem per el costat, ja exprés per poder accedir-hi a peu o amb bicicleta fins arribar a la Tina de Mas Robiralta que girem a la dreta fins el proper desvio a l'esquerra.

Seguim per el camí, que va vorejant els prats amb bestia de Mas Rubiralta, fins a un petit corriol que trobem a l'esquerra. Agafem aquest corriol fins a dalt, que trobem una tanca per el bestia, que podem obrir i passar, per agafar el camí que baixa a la Riera de Mura. 

Girem a l'esquerra desprès de travessar la riera fins a travessar el riu Llobregat, que girem a l'esquerra per pujar a Viladordis, després de passar per sota de l'Autopìsta.

Una vegada passada l'autopista ens queda a l'esquerra Viladordis, que deixem per seguir recte i agafa el primer trencall a l'esquerra i travessà els camps de conreu de El Grau.

Seguim el camí fins el final que trobem la carretera que va a Viladordis. Travessem per el pas de vianants que hi ha uns 50m mes amunt, i agafem la pista de l'esquerra direcció Cal Tort i aproximadament uns 400m mes endavant trobem el pas subterrani que travessa l'autovia.

Sortim i anem a buscar el carrer que tenim a uns 100m i girem a l'esquerra, direcció al Carrefoir, agafem a l'esquerra, passant per davant dels Mossos d'Escuadra i girem a la dreta, ja estem a Cal Trabat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada