dissabte, 13 de març del 2021

Manresa St. Esteve de Vilarrasa

 Recorregut que surt de Manresa, i agafa direcció a la zona agricola de Viladordis passant per Sta Maria de Viladordis, La Salud.

Sortint de Viladordis gira a la dreta per passar per sota de l'autopista i baixar fins el Llobregat, travessant aquest per agafar la pista del altra costat i anar a buscar la Riera de Mura. En el trajecte, podrem veure el lloc on s'ajunten el Llobregat i la Riera de Mura.

Arribem el Pla de Genere, amb el grup de Tines de pedra seca al la vora de la riera. Seguim la pista que pren una forta pujada deixant el desvio que trobem a la nostra esquerra.

Mes endavant a la nostra dreta passem per la Tina la Solitària i a uns 50m mes endavant a la nostra esquerra la Tina La Transformada.

Seguim la pista sempre per el costat de la riera, i trobem un 'altra tina La Tina de la Resclosa del Ventaiol.

Seguim la Tina entre pujada i baixada i travessant la riera varies vegades, fins que arribem a un pont a la nostra dreta que travessa la riera i uns centenars de metres divisem una gran masia amb una ermita, es La Masia de Sant Esteve de Vilarrasa, i la riera que travessem, es la Riera de Talamanca, que s'ajunta uns metres mes avall, per on hem pujat.

TRACK BERGFEX


Sta. Maria de Viladordis, La Salud


Pastures a l'entrada de Viladordis

Riu Llobregat

Tines del Pla de Genere





Tina La Solitària

Tina La Transformada

Tina de La Resclosa del Ventaiol

Riera de Mura

Riera de Mura

Riera de Mura

Riera de Mura

Masia de St. Esteve de Vilarrasa

Ermita de St. Esteve de Vilarrasa 

Riera de Mura

Riera de Mura

Riera de Mura





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada